Zet uw medewerkers in het zonnetje met Chokoe

De mooiste geschenken zijn geschenken met een persoonlijke boodschap. Wilt u uw medewerkers of relaties verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies voor Chokoe!
Bekijk hier enkele voorbeelden voor klanten in de zorg.

Jouw personeel in het zonnetje zetten met een persoonlijk geschenk? Bijvoorbeeld om jouw waardering uit te spreken of om jouw medewerkers een hart onder de riem te steken? Wat de aanleiding ook is: bij Chokoe kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van een persoonlijk en oprecht cadeau. Al voor verschillende opdrachtgevers hebben wij chocoladegeschenken gemaakt die met enthousiasme werden ontvangen, zoals in de zorg. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.
Voorbeeld 1: Luxe Wishcard
De Luxe Wishcard is het nieuwste product van Chokoe: een lekkernij met veel communicatieruimte. Het chocoladeblok van 125 gram is verkrijgbaar in de smaken melk, wit en puur. De gehele reep én de kaart zijn te personaliseren, bijvoorbeeld door de naam van de ontvanger te vermelden op de kaart! Dat valt zeker in de smaak.
Voorbeeld 2: Maxi Kwattro

Twee luxe chocoladeblokken in een uniek breekdoosje, afgesloten door een persoonlijke sleeve: dat is de Maxi Kwattro van Chokoe. De chocoladeblokken zijn van 40 gram hoogwaardige chocolade gemaakt. De sleeve van het doosje is per stuk te personaliseren. Weet jij al wat jij jouw medewerkers wilt mededelen? Maak de verpakking éxtra persoonlijk door een tekst of foto toe te voegen.
Voorbeeld 3: Zigzag Wishcard met mini breekreep

Chokoe heeft onlangs ook een Zigzag Wishcard met mini breekreep gepersonaliseerd voor een klant in de zorg. De Zigzag Wishcard is volledig te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een naam, foto, logo of bijzondere wens toe: hiermee zet jij de toon! De mini breekreep is los of op de kaart te verkrijgen en is eveneens te voorzien van een persoonlijke noot.

Chocoverrassing voor jouw werknemers?
Ben je enthousiast geworden over een van bovenstaande voorbeelden en wil je een dergelijk chocoladegeschenk voor jouw medewerkers samenstellen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Chokoe. Wij lichten de mogelijkheden graag aan je toe en zorgen er vervolgens voor dat jouw werknemers binnenkort een leuke chocoverrassing ontvangen!

 

Maxi Kwattro