Verras collega’s en klanten met een back to work-cadeau

Het is weer voorbij die mooie zomer? Verwelkom collega’s en klanten na de zomervakantie met open armen en geef hen een back to work-cadeau! Deze nazomer verras je hen met de persoonlijke chocoladegeschenken van Chokoe. Lees gauw meer!

Na een heerlijke, warme zomer is het weer tijd om aan de slag te gaan. Fris, opgeladen en ontspannen gaat iedereen aan het werk. Voor sommigen is het einde van de vakantieperiode een flinke tegenvaller en voor anderen is het juist iets om naar uit kijken. Wil je het eventuele leed iets verzachten? Zet jouw collega’s, klanten en relaties in het zonnetje en verras hen met een back to work-cadeau.

Geschenkje voor collega’s en klanten
Begin de eerste werkdag na de vakantie niet als any other day, maar zorg voor een smakelijke en leuke verassing. Wanneer het team op kantoor aankomt, staat er op ieder bureau een klein cadeautje klaar. Gewoon zomaar. Het zal geheid zorgen voor vrolijke gezichten, gemotiveerde collega’s en meer productiviteit op de werkvloer. Het geschenkje kan je natuurlijk ook aan klanten overhandigen, bijvoorbeeld tijdens jouw eerstvolgende afspraak.
Geef een persoonlijk chocoladecadeau
Chokoe is specialist in het ontwikkelen van chocoladegeschenken, zoals Mini Breekrepen, Luxe Breekrepen, Mini Wensdoosjes, Chokoelaatjes en 4-Kantjes. Deze geschenken worden in Nederland gemaakt met de lekkerste Belgische chocolade. De chocolade beschikt over het UTZ-keurmerk: zo weet je dat de chocolade op een eerlijke manier wordt verbouwd. De geschenken van Chokoe zijn bovendien ook nog eens te bedrukken met een persoonlijke boodschap, het logo van jouw bedrijf of een grappige print. Bij ons ontwerp je persoonlijke chocoladegeschenken die jouw bedrijf eruit laten springen.
Ook jouw collega’s en klanten verrassen?
Wil je jouw collega’s ook verwennen met een attentie, zodat ze weer vol nieuwe energie aan het werk beginnen? Of wil je je klanten een leuk extraatje geven? Laat een persoonlijk chocoladegeschenk maken door Chokoe. Neem vandaag nog contact op en samen bedenken we een geschenk dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen!

Luxe wishcard dag van de systeembeheerder – Databyte