Vakantie chocoladegeschenken van Chokoe

 

De vakantie is in zicht. Wil jij je collega’s voor de zomer verrassen met een leuk geschenk? Omdat ze goed hebben gepresteerd, zich door een lastige fusie hebben gewerkt of ze een unieke opdracht hebben binnengehaald? Wat de reden ook is: geef ze een persoonlijk geschenk van Chokoe!

Veel mensen kijken uit naar de vakantieperiode: ze zijn een aantal weken vrij en gaan op vakantie in binnen- of buitenland. Onder deze vakantiegangers zitten ook werknemers in de bouw. Traditiegetrouw wordt de bouwvak afgetrapt met een gezellige borrel of barbecue. Wil je jouw collega’s tijdens deze borrel verrassen met een leuke attentie? Of ze bij aanvang van de vakantie verblijden met een leuk en lekker geschenk? Kies dan voor de personaliseerbare geschenken van Chokoe.

De boodschap op jouw verpakking
Het assortiment van Chokoe omvat tal van chocoladeproducten, zoals onze Koffiechocolaatjes, Wishcards, Chokoelaatjes, Bombóns en meer! Deze chocoladegeschenken zijn voorzien van een te personaliseren verpakking. Hoe gaat het in zijn werk? Jij bepaalt de boodschap die je wilt overbrengen. Is jouw bedrijf gefuseerd en wil je de neuzen van alle medewerkers in dezelfde richting krijgen of heeft het bedrijf een topomzet gedraaid? Dan communiceer je dit op de verpakking. Wil je de collega’s bedanken voor hun inzet en ze een fijne zomervakantie wensen? Geen probleem, de unieke Chokoe verpakking zorgt er voor.

De vorm van jouw verpakking
De verpakking kun je niet alleen van tekst voorzien: je kunt deze ook volledig personaliseren met jouw eigen foto’s, tekeningen en logo. Ook is de vorm van de verpakking geheel zelf te bepalen. Maak bijvoorbeeld een verpakking in de vorm van een zonnebril, strandbal of reiskoffer. De medewerkers van Chokoe helpen je graag bij het bedenken van de juiste vorm en communicatie-uitingen: we vinden het leuk en doen dit al jaren, dus een verpakking bedenken die past bij jouw bedrijf en jouw boodschap lukt ons altijd.

Je chocoladegeschenk laten bedrukken
De producten van Chokoe kunnen vanaf onderstaande aantallen worden bedrukt:

• Koffiechocolaatjes vanaf 1000 stuks
• Kleine Breekreep vanaf 350 stuks
• Grote Breekreep vanaf 200 stuks
• Berichtreep vanaf 150 stuks
• Wishcard vanaf 350 stuks
• Zigzag Wishcard vanaf 350 stuks
• Luxe Wishcard vanaf 50 stuks
• Chokoelaatje vanaf 250 stuks
• Maxi Kwattro vanaf 50 stuks
• Gepersonaliseerde chocoladeletter vanaf 25 stuks
• Bombón vanaf 100 stuks
• Chokoelademelk vanaf 50 stuks

Nieuwsgierig?
Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met de verpakkingsspecialisten van Chokoe! Je bent altijd welkom voor een gesprek want dan kunnen we alle mogelijkheden persoonlijk aan je toelichten. Samen maken wij een leuk en lekker chocoladegeschenk: dit kun je niet alleen geven aan je collega’s, maar zeker ook aan je klanten. Een fijne vakantie begint bij Chokoe????Geniet ervan.

 

gepersonaliseerde-chocoladereep-chokoelaatje (2)