TUI Sports ontwikkelt giveaway voor NK Wielrennen

Uniek dropgeschenk ‘Drop of d’r onder? Drop en d’r over!’

TUI Sports organiseert volledig verzorgde hardloop- en wielerreizen. Tijdens het Nederlandse Kampioenschap Wielrennen deelde de reisorganisatie een unieke én toepasselijke giveaway uit. Deze is gemaakt in samenwerking met Chokoe.

Deelnemen aan de marathon van New York of de Mont Ventoux beklimmen? TUI Sports biedt volledig verzorgde marathonreizen en wielrenreizen aan, compleet met vlucht, overnachting, gegarandeerd startbewijs en professionele begeleiding. TUI Sports is onderdeel van reisorganisatie TUI. Het organiseert hardloopreizen naar onder andere de World Major Marathons in Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York, maar ook wielerreizen als trainingsstages, wielervakanties en reizen naar Gran Fondo’s, Cyclo’s en de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a Espana.
Partner van Team LottoNL-Jumbo
De deelnemers, bezoekers en business partners van deze sportevenementen worden vaak getrakteerd op een goodiebag of giveaway. Onlangs ontwikkelde TUI Sports een giveaway voor het NK Wielrennen 2017. Hiervoor schakelde de reisorganisatie de hulp van Chokoe in. Sissy van Alebeek, accountmanager Wielrennen bij TUI Sports: “TUI Sports is travel partner van wielerploeg Team LottoNL-Jumbo. Hierbij verzorgen wij onder andere de hospitality-programma’s voor de wielerploeg. Van 17 tot en met 25 juni vond in Montferland het NK Wielrennen plaats. Ook voor dit wielrenevenement moest een goodiebag samengesteld worden.”

Geschenkje met een knipoog
“Drukkerij Altorffer en Chokoe zijn net als TUI Sports partner van Team LottoNL-Jumbo. Hierdoor ken ik Johan Laros en Lynn Lossie en hebben wij meerdere chocoladegeschenken door hen laten ontwikkelen. Voor het NK Wielrennen zochten wij een nieuwe giveaway. Het moest een klein geschenk zijn, een geschenk met een knipoog. In de wielersport is ‘erop en erover’ een bekend gezegde. Johan – zelf een groot wielerliefhebber – kwam daarop met het dropdoosje ‘Drop of d’r onder? Drop en d’r over!’. Hierbij is gebruikgemaakt van drop in plaats van chocolade.”
Dropjes en een geel banaantje
“Het dropdoosje is vormgegeven met de Nederlandse vlag, een wielerfoto en het teamlogo. Op het doosje staat bovendien de bedrijfsnaam van de ontvanger. In het doosje zitten diverse dropjes en één geel banaantje. Dit is een grapje, want de geel-zwarte keurencombinatie past bij de huisstijlkleuren van Team LottoNL-Jumbo én het banaantje heeft de vorm van de bekende TUI Smile”, aldus Sissy. TUI Sports heeft tachtig dropgeschenken laten ontwikkelen. Deze zijn op zondag 25 juni uitgedeeld aan de zakelijke bezoekers van het NK Wielrennen.

Verrassen met unieke geschenken
Volgens Sissy verliep de samenwerking met Chokoe hartstikke goed. “Als rapportcijfer zou ik een ‘dikke tien’ geven. Het contact is amicaal en de lijnen zijn kort. Dat werkt heel prettig. Johan bruist van de ideeën en hij én alle andere medewerkers van Chokoe denken goed met ons mee en verrassen ons keer op keer met unieke geschenken.” Ben je enthousiast geworden over de dropgeschenken van TUI Sports en wil je zelf een geschenk laten ontwikkelen? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van Chokoe: ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.
004