Tip van Chokoe: denk nu alvast aan Sint en Kerst

Nog eventjes geduld en dan is het weer Sinterklaas en Kerst. En ook al lijken de decemberdagen nog ver weg: het is verstandig om nu alvast werk te maken van jouw eindejaarsgeschenken! Chokoe vertelt je er graag meer over.

De dagen worden korter en de avonden langer: het najaar doet zijn intrede! De herfst biedt jou de uitgelezen mogelijkheid om na te denken over de decemberdagen. Traditiegetrouw is december namelijk de maand van het geven. Familieleden en vrienden geven elkaar cadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis en werkgevers verrassen hun werknemers en relaties met een passend eindejaarsgeschenk.

Bedankje voor klanten en medewerkers
Het geven van eindejaarsgeschenken is in Nederland een vaste gewoonte. Met een eindejaarsgeschenk bedank je klanten voor het vertrouwen dat zij in jouw bedrijf gesteld hebben en je geeft aan dat je uitkijkt naar het verdere verloop van de samenwerking. Geef je jouw werknemers of collega’s een cadeau, dan bedank je hen voor hun inzet en goede werkzaamheden.

Alternatief voor een Kerstpakket

Wil jij jouw klanten en medewerkers tijdens de decembermaand bedanken, maar weet je nog niet wat voor een geschenk je moet geven? Je kunt natuurlijk kiezen voor een Kerstpakket met een fles wijn en borrelhapjes of voor een cadeaubon die zij kunnen besteden aan een cadeau naar keuze. Deze cadeaus vallen ongetwijfeld in de smaak bij de ontvangers, maar ze zijn weinig vernieuwend of voorzien van een persoonlijke touch.

Persoonlijke presentjes
Schenk aandacht aan de cadeaus die je geeft en kies voor een persoonlijk presentje. Chokoe is specialist in het ontwikkelen van persoonlijke cadeaus: wij ontwikkelen heerlijke chocoladegeschenken, voorzien van een unieke verpakking. Deze verpakking kan je volledig zelf samenstellen. Plaats bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op het omhulsel of kies voor een persoonlijke tekst.
Stel jouw eindejaarsgeschenk samen

Bekijk nu alvast het assortiment met seizoensgebonden chocoladeproducten van Chokoe. Kies bijvoorbeeld voor een grote chocoladekerstboom met persoonlijke verpakking, een chocoladeletter met bijpassende rijm óf stel een chocoladereep met speciale Kerstverpakking samen. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze adviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden!

 

IMG_5841

IMG_5628