Recente Chokoe geschenken

De zomervakantie is ondertussen aangebroken en we hebben de eerste hittegolf alweer achter de rug. Echter hebben wij deze warme maanden zeker niet stil gezeten en een aantal mooie projecten mogen realiseren, zowel met als zonder chocolade. Kijk je mee?

 

Weidmüller ‘Holland’ geschenk

Weidmüller heeft ons gevraagd om een geschenk te bedenken wat zij aan internationale klanten kunnen meegeven als bedankje. Uit deze vraag is een luxe geschenkdoos met 18 wikkelchocolaatjes in de vorm van Delfts blauwe tegeltjes ontstaan.

Het Weidmüller logo is in de opmaak subtiel gebruikt om het helemaal eigen te maken.

 

 

 

 

 

 

 

Databyte ‘dag van de systeembeheerder’ luxe wishcard

Na de succesvolle repen voor de Koos Moerenhout Classic zijn wij opnieuw benaderd door Databyte. Dit keer met de vraag om een geschenk te maken voor de Dag van de Systeembeheerder op 28 juli. Omdat systeembeheerders vaak de reddende engel zijn in noodsituaties, hebben wij ze weggezet als superhelden. Want superhelden zijn ze immers!

Databyte2

 

 

 

 

 

 

 

Chokoe bierblaadjes

Naast relatiegeschenken met chocolade bedenken en maken we ook andere leuke concepten uit karton. Één daarvan is het bierblaadje. Een kartonnen dranktray geschikt voor 4 of 6 drankbekers, maar ook geheel naar wens uitvoerbaar.

Het leuke aan deze bierblaadjes is dat ze met een eigen ontwerp te bedrukken zijn en dus inzetbaar zijn op lokale evenementen.

Deze bierblaadjes zullen straks schitteren op 15 september as op de top van de Mont Ventoux tijdens het jaarlijkse Roosendaalse evenement ‘Colsensation’ waaraan ook collega Johan Laros weer zal deelnemen. Wil jij nu ook iets doen voor het goede doel? Doneer dan op www.colsensation.nl

Bierblaadje

 

 

 

 

 

 

Chokoe op maat voor jou

Wil je meer informatie over onze geschenken of wil je wellicht een bedankje maken, helemaal op maat? Een leuke uitdaging voor Chokoe! Ons team staat voor je klaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.