Wij zijn Chokoe

Chokoe is in 2009 geboren vanuit een innovatietraject: het personaliseren van verpakkingen. En gezien onze relatie met drie chocoladefabrikanten was de link naar dit bruine goud al snel gelegd.

Startend met één product en veel enthousiasme zijn wij inmiddels zes jaar en veel tevreden klanten verder. Ons rijke assortiment aan producten biedt keuze en maatwerk aan een brede doelgroep. Ook beschikken wij sinds 2015 over een eigen online shop, www.chokoeladewinkel.nl

Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade

Chokoe heeft ruime ervaring in het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Deze topkwaliteit chocoladeartikelen worden in Nederland gemaakt met echte Belgische melkchocolade. Voor al onze chocolade gebruiken wij grondstoffen die gecertificeerd zijn volgens UTZ. Bij de aanschaf van UTZ-certified koffie, cacao of thee help je mee aan het bouwen van een betere toekomst voor cacaoboeren, hun gezinnen en onze planeet. In ons assortiment bieden wij ook biologische en suikerarme producten. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Duurzame verpakkingen en productielocaties

Alle verpakkingen en wikkels van Chokoe worden in eigen huis geproduceerd volgens ISO 9001:2008 en FSC-normen. Onze productielocatie voldoet bovendien aan alle wettelijk eisen, zoals die door de overheid aan ons worden gesteld. Afnemers zijn te allen tijde welkom in onze fabriek voor een eigen waarneming van onze productie. Onze producten worden pas geproduceerd op het moment dat er een order wordt geplaatst. Er liggen dus nooit producten op voorraad, wat de versheid van de chocolade zeer ten goede komt.