Unieke en originele chocoladeverpakkingen

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Origineel relatiegeschenk chocolade

Zoek jij een origineel relatiegeschenk, waarmee je jouw waardering kan uitspreken voor klanten, prospects, samenwerkingspartners en leveranciers? Kies niet voor standaard relatiegeschenken als petten, zonnebrillen, pennen en paraplu’s, maar kies voor de chocolade relatiegeschenken van Chokoe. Lees hier meer informatie en ontdek de mogelijkheden!

Ontwikkel een origineel relatiecadeau

Geef jij een cadeau aan een vriend of familielid, dan kies je voor een cadeau dat bij diegene past. Je kiest een persoonlijk cadeau: een cadeau waarvan je zeker weet dat het in de smaak valt. Waarom geef je klanten en leveranciers ook niet een persoonlijk cadeau? Met Chokoe geef je relatiegeschenken gemaakt van chocolade. De verpakking en wikkel van de chocolade is naar eigen inzicht te personaliseren. Bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap, een opvallende foto, een grappige kreet of de naam van de ontvanger. Alle Chokoe-producten zijn volledig op maat te maken.

Maak kennis met Chokoe

Chokoe is specialist in het ontwerpen, drukken en leveren van chocolade relatiegeschenken met een persoonlijke twist. Bij ons vind je tal van geschenken, want het assortiment van Chokoe bestaat uit meer dan 25 unieke producten. Wat vind je van onze Mini Wensdoos, Luxe Breekreep, Berichtreep, Maxi Kwattro of Zigzag Wishcard? Al deze geschenken zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger én ze zijn ook nog eens zeer smakelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% Belgische chocolade.

Stel jouw relatiegeschenk samen

Ben je enthousiast geworden over de chocoladeartikelen en persoonlijke verpakkingen van Chokoe en wil je een dergelijk chocoladegeschenk laten ontwikkelen samenstellen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij lichten de mogelijkheden graag aan je toe en stellen samen met jou een persoonlijk chocoladegeschenk samen!