Nieuw logo communiceren met Berichtrepen

De Training Factory liet onlangs Berichtrepen ontwikkelen door Chokoe. Deze repen zijn all-over voorzien van de nieuwe huisstijl van het trainings- en adviesbureau uit Zeeland. Patty van Kerckhoven van De Training Factory vertelt meer over de mooie én snelle order!

Patty van Kerckhoven is mede-eigenaar van De Training Factory, een Zeeuws trainings- en adviesbureau op het gebied van strategie, leiderschap en één-op-één coaching. Patty is naast mede-eigenaar ook trainer. Ze traint, coacht en begeleidt individuele medewerkers, leidinggevenden en teams. Soms zijn het eendaagse trainingen, maar veelal gaat het om langere trajecten waarbij bedrijfsprocessen of organisaties in beweging worden gezet.

Ander uiterlijk voor De Training Factory
Patty vertelt: “Afgelopen december is de huisstijl van De Training Factory op de schop genomen. In samenwerking met ons vaste communicatiebureau hebben wij een ander uiterlijk gekregen, inclusief nieuwe positionering, nieuw logo en nieuwe huisstijl.” De communicatielijn sluit aan bij de huidige pay-off van het trainings- en adviesbureau, namelijk ‘De Training Factory. Scherpt aan.’ De trainers van De Training Factory zien zichzelf als ‘aanscherpers’. Een stroef lopende organisatie is als een bot mes. Het moet geslepen en aangescherpt worden, zodat het weer goed functioneert.

Boodschap communiceren
Maar hoe geef je ruchtbaarheid aan een nieuw logo? Met een chocoladegeschenk van Chokoe, natuurlijk! Patty: “Ik ben aangesloten bij netwerkorganisatie BNI, en hier ken ik Johan van Chokoe van. Johan vertelde vaak over de chocoladegeschenken van Chokoe, en ik was direct enthousiast.” Patty nam contact op met Johan en stemde samen met hem én Lynn haar wensen af.

“Ik ontving een voorstel met drie chocoladegeschenken, waaronder de Berichtreep. Deze sprak mij het meeste aan, want de reep leent zich perfect voor het communiceren van onze boodschap”, zo vertelt Patty. De Berichtreep bestaat uit zeven losse chocoladetabletjes. Deze zeven tabletjes kunnen een woord vormen. Op de wikkel staat ‘Geen zorgen. Wij houden je …’. De tabletjes vormen vervolgens het woord ‘SCHERP!’.

Meedenken over verzending
“In tien dagen tijd is het idee bedacht, de verpakking vormgegeven en de order geplaatst. Hartsikke vlot! De Berichtrepen zijn onlangs bij ons afgeleverd. Een deel van de repen delen wij persoonlijk uit en een deel wordt met de post verstuurd. Johan en Lynn dachten hierin goed met ons mee. Bij verzending via de post komt namelijk veel meer kijken dan enkel het aanschaffen van enveloppen met bubbelplastic. De berichtrepen worden goed en netjes verpakt, zodat ze heel aankomen bij de ontvangers. Die extra aandacht is fijn!”

Patty is zeer tevreden over de samenwerking met Chokoe. Patty: “We denken al na over andere producten die wij door Chokoe willen laten ontwikkelen, zoals de Koffiechocolaatjes. Deze willen wij bij trainingen op de trainingslocaties wegleggen, zodat we onze cursisten altijd iets lekkers kunnen aanbieden bij de koffie!”

Chokoe ontwikkelt ook jouw geschenk!
Ben je enthousiast geworden en wil jij ook een Berichtreep ontwerpen voor jouw organisatie? Neem dan snel contact op met Johan of Lynn van Chokoe en vertel ons jouw wensen! Graag denken we met je mee over een passend geschenk – of deze nu is voorzien van chocolade, snoep of koek!