NIEUW Bonbons in uniek doosje

NIEUW bij Chokoe, de bombón! Heerlijke bonbons in een uniek doosje wat ook nog eens te personaliseren is.

Verras uw gasten met iets lekkers bij de koffie of geef ze een opkikker tijdens die lange vergadering. Doordat iedere verpakking afzonderlijk te personaliseren is kun je iedere relatie persoonlijk aanspreken. Zo blijft de boodschap zeker hangen!

 

bonbon-doosje-chokoe

 

De consument houdt zich steeds meer bezig met zijn gezondheid en de ecologische voetstap die hij achterlaat bij alle beslissingen die hij neemt. Zo ook met de producten die worden aangeschaft. De rol van verpakkingen speelt hierin een grote rol. Wanneer de consument met emotie wordt aangesproken, in dit geval zijn eigen naam, zal hij sneller voor het product kiezen dan wanneer er een algemene tekst op staat.

Evenals dat smaak een grote rol speelt. Herkomst en smaak zijn 2 factoren die dicht bij elkaar liggen. Als een product juist behandeld is proef je dit er ook aan af.

Alle chocolade die wij in onze verpakkingen gebruiken is van topkwaliteit en draagt het UTZ keurmerk, en dat proef je! De bonbons in de bombón doosjes zijn zelfs in 33 verschillende smaken verkrijgbaar. Bekijk hieronder ons Bombón menu:

 

 

Chocolade-Bonbon-Menu-Chokoe

 

 

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar onze producten en verpakkingen? Bezoek dan onze site voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze online brochure voor een blik in ons assortiment: https://issuu.com/switsserchokoe/docs/98571_chokoecatalogus15_16