Maak kennis met persoonlijke chocolademelk

Chokoe heeft iets nieuws: Chokoelademelk! Dit is een chocolade-spoon waarmee je jouw chocolademelk naar smaak kunt roeren. Om de verpakking heen zit een naar wens te personaliseren sleeve. Lees hier meer.

Je hebt het misschien al eens gezien in de horeca: staafjes met een blokje chocolade eraan. Deze
zogenaamde chocolade-spoons kun je gebruiken om chocolademelk te maken. Doordat de chocolade op een lepel zit, kun je de sterkte van de chocolademerk gemakkelijk doseren. Op deze manier heb je altijd chocolademelk precies naar jouw smaak.

Maak een unieke verpakking op maat

Zoals alle Chokoe-producten heeft de Chokoelademelk uiteraard ook een unieke verpakking die per stuk te personaliseren is. Op deze manier geef je je gasten een kop heerlijke, persoonlijke chocolademelk! Wil je bijvoorbeeld een unieke boodschap meegeven aan je gasten of alleen je merk laten zien? Alles is mogelijk.

Voor horeca en als relatieschenk

Chokoelademelk is er speciaal voor de horeca, de (sport)kantine, de vergaderruimte, voor op de beurs, als relatiegeschenk of voor iedere andere toepassing die jij kunt bedenken. Wil je graag meer informatie over onze producten ontvangen? Het team van Chokoe staat voor je klaar en geeft je meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

chokoe voor de horeca