Laat je inspireren door Chokoe

Opvallende verpakkingen met een persoonlijke touch

Wil je een relatie, collega of gast van jouw evenement verrassen met een geschenk?

Voeg waarde toe door extra aandacht te schenken aan de verpakking! Bekijk hier enkele voorbeelden van smakelijke chocoladeproducten in een persoonlijke verpakking.

Chokoe is specialist in het bedenken en ontwikkelen van unieke verpakkingen met chocolade. Wij maken persoonlijke cadeaus met chocolade, zoals Koffiechocolaatjes, Breekrepen, Berichtrepen, Bombóns en Wishcards, ieder in een gepersonaliseerde verpakking. In de loop der jaren hebben wij veel bijzondere geschenken mogen maken. Bekijk hier enkele voorbeelden en laat je inspireren door de mogelijkheden! 

Berichtreep voor Luizter

Een relatiegeschenk geven kan iedereen. Maar een relatiegeschenk dat persoonlijk is? Dat wordt al lastiger. Luizter is een muzikaal duo dat achtergrondmuziek en Luizterverhalen verzorgd op bruiloften en andere partijen. Het bedrijf kwam dan ook met de vraag naar ons toe of we konden meedenken over een mooi geschenk. Het resultaat? Een Berichtreep met daarin het bericht ‘Luizter’ verwerkt. Zo kan niemand meer om het muziekduo heen!

gepersonaliseerde-chocolade-reep-berichtreep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unieke chocoladeverpakking voor Team LottoNL-Jumbo
Drukkerij Altorffer, moederbedrijf van Chokoe, is partner van Team LottoNL-Jumbo, een van de grootste sponsorploegen van Nederland in wielrennen en schaatsen. Samen met de renners en schaatsers uit de ploeg hebben wij deze bijzondere truck ontwikkeld. De vrachtwagen is voorzien van de huisstijlkleuren geel en zwart en de binnenzijde is gevuld met lekkere chocolaatjes waarop alle renners en schaatsers staan afgebeeld. Letterlijk om op te eten!

IMG_5640

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zigzag Wishcard voor de zorg

Af en toe versturen wij zelf ook een mailing naar bestaande én nieuwe klanten. Zo ook de Zigzag Wishcard die speciaal is ontwikkeld voor de Dag van de Zorg. Het mooie van alle bestaande Chokoe-concepten is dat ze per brievenbuspost te versturen zijn. Wil je dus een opvallende mailing versturen naar je klanten? Dan kan dit met Chokoe!

gepersonaliseerde-chocolade-reep-wishcard-zigzag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwikkel jouw chocoladegeschenk

De chocoladegeschenken van Chokoe zijn de ideale geschenken voor collega’s, zakenpartners, relaties en bezoekers van jouw beurs of evenement. De geschenken zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger én ze zijn ook nog eens zeer smakelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% Belgische chocolade. Wij leveren meer dan 25 Chokoe-producten – deze zijn ook verkrijgbaar in lagere aantallen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en laat je overtuigen door onze artikelen. Liever een verpakking op maat voor jouw product? Geen probleem: wij stellen graag met jou een maatwerkgeschenk samen.