Koffiechocolaatjes maken het verschil

De smakelijke en vrolijke noot bij ieder kopje koffie is het koffiechocolaatje van Chokoe.nl. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van dit stukje chocolade. Lees meer. 
Laat jouw klanten zien dat je net even iets meer aandacht hebt geschonken aan de presentatie van jouw kopje koffie of thee. Serveer de warme dranken met de gepersonaliseerde koffiechocolaatjes van Chokoe.nl. De tabletjes van 12 gram melkchocolade (af1meting 35 x 65 mm) zijn gemaakt van de fijnste Belgische melkchocolade. Deze tablets kun je bestellen met een standaardwikkel, maar je kunt ook een logo, foto of reclameboodschap op de wikkel plaatsen.

Gepersonaliseerde chocolaatjes al verkrijgbaar vanaf 50 stuks

De chocolaatjes met eigen wikkel zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 50 stuks. Doordat je de gepersonaliseerde chocolaatjes vanaf dit lage aantal kunt bestellen, kun je eenvoudig variëren met de bedrukking van de wikkel. Stel een eigen assortiment samen met diverse wikkels of varieer per gelegenheid of seizoen.

Meer weten?

Dus, maak van een gewoon kopje koffie een speciaal kopje koffie met de koffiechocolaatjes van Chokoe.nl. Een kleine attentie met een grote waarde. Wil je meer informatie over de koffiechocolaatjes? Aarzel niet en neem contact op met de verkoopadviseurs van Chokoe.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met chocoladegeschenken in gepersonaliseerde verpakkingen: in ons assortiment hebben wij een verscheidenheid aan producten die in de smaak zullen vallen bij jouw relaties.

 

Chokoe-bij-de-koffie