Een klein chocolaatje met grote communicatiewaarde

Iets lekkers bij de koffie of tijdens de vergadering? Of wil je een relatiegeschenk geven? Kies voor de Bombón van Chokoe! Dit geschenk bestaat uit een te personaliseren doosje gevuld met een smakelijke luxe bonbon.

Het kleine doosje van de Bombón zal zeker opvallen tussen al het gros. Door zijn unieke ontwerp is er extra veel ruimte voor communicatie. Leuk dat kopje koffie op voor je gasten en laat je merk zien óf geef een luxe geschenkdoos weg, gevuld met 20 of 24 Bombón-doosjes.

Chocolade van topkwaliteit

De doosjes zijn gevuld met Bombóns van topkwaliteit en zullen de ontvanger een ware smaakexplosie geven. Je kunt kiezen uit meer dan 30 smaken, maar je kunt de medewerkers van Chokoe ook vragen de keuze voor jou te maken. Daarnaast helpen wij jou graag bij de grafische opmaak. Kom je er niet helemaal aan uit, dan staat ons ontwerpteam voor jou klaar!

Mogelijkheden voor iedereen

Van een kleine versnapering voor bij een warme drank tot een compleet verzorgde geschenkdoos in bijvoorbeeld een Kerstpakket: de Bombón is een van de makkelijk in te zetten producten uit het Chokoe-assortiment.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over dit leuke geschenkje? Neem contact op met de medewerkers van Chokoe: zij staan voor je klaar en geven graag antwoord op al jouw vragen. Ook denken ze met jou mee over een chocoladegeschenk op maat!