Kies dit jaar voor een persoonlijk Kerstgeschenk

De feestdagen zijn net achter de rug, maar voor veel bedrijven is het alweer de hoogste tijd om na te denken over de Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Chokoe gelooft in de kracht van personaliseren en geeft jou enkele tips voor een persoonlijk geschenk.

Geef je iemand een cadeautje, dan is de verpakking het eerste wat diegene ziet. Heb je jouw geschenk in mooi papier verpakt of heb je amper aandacht geschonken aan de verpakking? Kerstpakketten zijn vrijwel nooit persoonsgebonden en dat vinden wij bij Chokoe een gemiste kans. Want waarom zou je iemand niet persoonlijk verrassen? Ongeacht het geschenk wijst onderzoek uit dat ontvangers van geschenken meer waarde hechten aan een gepersonaliseerd product dan aan een neutraal product.
Succesverhaal persoonlijke chocoladeletter
Kies voor een unieke verpakking die in het oog springt. Het toevoegen van een gepersonaliseerd geschenk in een Kerstpakket kan een zeer waardevolle aanvulling zijn, met name de extra waarde en beleving voor de ontvanger. Bij Chokoe hebben wij veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van persoonlijke verpakkingen. Een mooi praktijkvoorbeeld is de chocoladeletter die wij voor het Bravis ziekenhuis hebben ontwikkeld. Onder het motto ‘Wie Bravis krijgt lekkers’ heeft Chokoe een uniek Sinterklaasgeschenk gemaakt voor alle medewerkers van het ziekenhuis. 

Bravis Chokoe chocoladeletter

Chocoladeletter in persoonlijk doosje voor Bravis

Zelf een Kerstpakket ontwerpen

Ben je enthousiast en wil jij net als het Bravis ziekenhuis een persoonlijk geschenk afgeven? Dit kan met de handige online designtool van Chokoe. Via deze tool kun je eenvoudig een eigen account aanmaken en beheren. Chokoe zet de verpakking online, de ontvanger van jouw geschenk logt in op een speciale webpagina en kan het doosje zelf verder ontwerpen en bestellen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een speciale code meegeven in jouw Kerstpakket.

lekker persoonlijk

Chocoladeletter doosje gepersonaliseerd met naam

Geschenken met de naam van de ontvanger

Een andere mogelijkheid is om zelf het ontwerp voor het doosje aan te leveren en hierop bijvoorbeeld alleen de naam van de ontvanger uniek te maken. Zo benader je de ontvanger op een persoonlijke manier en kun je ook jouw boodschap, huisstijl of logo overbrengen.

Bespreek de mogelijkheden van jouw Kerstgeschenk
Wil je meer weten over de mogelijkheden van gepersonaliseerde Kerstgeschenken of persoonlijke eindejaarsgeschenken? Het team van Chokoe staat voor je klaar en geeft antwoord op al jouw vragen. Wij denken zelfs met je mee en geven jou tips hoe je unieke geschenken maakt. Neem vandaag nog contact met ons op!

gepersonaliseerde-chocolade-bonbon-doosje

Bombon in gepersonaliseerd doosje