Unieke en originele chocoladeverpakkingen

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Gepersonaliseerde verpakkingen chocolade

Wil je klanten, prospects, samenwerkingspartners en leveranciers verblijden met een leuk geschenk, bijvoorbeeld tijdens een jubileumfeest, de Kerstdagen, de start van de bouwvak of een andere gelegenheid? Maak jouw keuze voor de chocolade van Chokoe: deze wordt verpakt in een gepersonaliseerde verpakking. Ontdek hier de mogelijkheden!

Ontwerp jouw persoonlijke verpakking

Veel bedrijven ontwikkelen een relatiegeschenk, zodat zij deze geschenken weg kunnen geven aan klanten, leveranciers en medewerkers. Vaak bestaan de geschenken uit paraplu’s, pennen, tassen, USB-sticks, petten en zonnebrillen. Wil je het over een andere boeg gooien en wil je de ander verrassen met een uniek geschenk? Kies voor de chocoladeproducten van Chokoe. De producten zijn volledig op maat te maken, waarbij je de verpakking kunt voorzien van jouw logo en huisstijlkleuren, jouw persoonlijke boodschap en jouw eigen foto’s.

De chocoladeproducten van Chokoe

Chokoe is dé chocoladevriend voor communicatie op kantoor, in de horeca, in campagnes en op beurzen! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van relatiegeschenken van chocolade. Wij maken hierbij gebruik van 100% Belgische chocolade die beschikt over het UTZ-keurmerk (eerlijke chocola). In ons assortiment vind je meer dan 25 unieke producten, zoals onze Koffie Chocolaatjes, Bombón, Mini Breekreep, 4-kant, Chokoelaatje en Sound Bite.

Plaats jouw bestelling bij Chokoe

Wil jij gebruikmaken van onze bijzondere chocoladeproducten met personaliseerbare verpakkingen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! De Chokoe-adviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden en geven je indien gewenst een indicatie van de kosten. Dat valt ongetwijfeld in de smaak!