Unieke en originele chocoladeverpakkingen

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van chocolade

Een geschenk valt altijd in de smaak. Of je dit geschenk nu geeft aan vrienden en familie, of aan klanten, leveranciers en collega’s. Verras de ontvanger met een persoonlijk én smakelijk geschenk en kies voor de chocolade relatiegeschenken van Chokoe. Ontdek hier de mogelijkheden!

Ontdek de mogelijkheden van Chokoe

Maak kennis met Chokoe, de specialist in chocolade geschenken met een unieke verpakking. Het assortiment van Chokoe bestaat uit meer dan 25 unieke producten, zoals de Mini Wensdoosjes, Luxe Breekreep, Berichtreep, Maxi Kwattro en de Zigzag Wishcard. Deze artikelen zijn beschikbaar in grote en lage aantallen en worden zeer snel geleverd: zowel in Nederland als België. En helemaal mooi: de producten van Chokoe worden gemaakt van 100% Belgische chocolade met het UTZ-keurmerk (eerlijke chocolade).

Ontwerp jouw unieke verpakking

Het unieke aan Chokoe is niet per se de chocolade: met name de persoonlijke verpakkingen zijn bijzonder. Alle producten van Chokoe beschikken namelijk over een verpakking die eenvoudig te personaliseren is. Zo kan je de verpakking laten voorzien van een persoonlijke boodschap, een opvallende foto, een vrolijke kreet of de naam van de ontvanger. De look & feel kan worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf, compleet met huisstijlkleuren en logo. Met een chocoladegeschenk van Chokoe heeft de ontvanger een persoonlijk cadeautje in handen!

Stel jouw persoonlijke relatiegeschenken samen

Wil jij jouw chocolade relatiegeschenk samenstellen? Bekijk ons assortiment met uiteenlopende artikelen! Wil je graag meer informatie over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Chokoe-specialisten. Wij staan graag klaar voor al jouw vragen en wensen. Uiteraard kunnen wij jou ook voorzien van een offerte op maat.