Gasten ontvangen chocoladegeschenken van Chokoe

In de praktijkrestaurants van Hotelschool The Hague ontvangen gasten chocoladegeschenken van Chokoe! Zo heeft de hogere hotelschool de afgelopen tijd onze Wishcards en Bombóns afgenomen. Lees hier meer over deze bijzondere samenwerking.

Hotelschool The Hague is een hogere hotelschool met campussen in Den Haag en Amsterdam. De studenten komen van over de hele wereld en volgen een opleiding op het gebied van hospitality- en hotelmanagement. De opleidingen van Hotelschool The Hague zijn praktijkgericht, daarom beschikt de school over diverse hotels en restaurants waar de studenten hun opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen. Martijn Geerts is keukeninstructeur van de praktijkrestaurants Zinq en Le Début in Den Haag.

Gasten na afloop van diner verrassen
Om de gasten van Zinq en Le Début na afloop van hun diner te verrassen met een presentje, wilde Martijn een chocoladegeschenk ontwikkelen. Dit kleinigheidje ontvangen de gasten bij de rekening. “Ik kwam in contact met René Smits van Drukkerij Altorffer en Chokoe. Wij hebben onze wensen besproken en gezamenlijk kwamen wij uit op de Wishcard. Deze hebben wij met de feestdagen ingezet als Kerstkaart. Op de kaart stond een Kerstwens en hieraan zaten twee chocolaatjes bevestigd. De Kerstkaart viel in de smaak, daarom hebben wij hierna ook de Bombón besteld – deze bonbon heeft een luxe uitstraling die heel goed aansluit bij het chique karakter van Le Début.”

Chocolade met zeer goede kwaliteit

“Wij beschikken over een eigen marketing- en communicatieafdeling, maar in samenspraak met deze afdeling mogen wij zelf ideeën ontwikkelen. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Chokoe en met René Smits. De bestelde producten zijn eenvoudig te personaliseren, zijn snel leverbaar én zijn beschikbaar in relatief kleine oplagen. Daarnaast hebben de chocoladeproducten een zeer goede kwaliteit – ook niet onbelangrijk voor een restaurant!” Na deze bestelling bij Chokoe heeft Hotelschool The Hague tal van broodzakken laten ontwikkelen bij Drukkerij Altorffer. In deze broodzakken worden de zelfgebakken zuurdesembroden op de tafels van de praktijkrestaurants gepresenteerd.

Contact met Chokoe

Wil je meer weten over de opdrachten voor Hotelschool The Hague? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw onderneming of bedrijf? Neem contact op met de adviseurs van Chokoe en geef jouw ideeën aan ons door. Samen ontwikkelen wij een chocoladegeschenk met een gepersonaliseerde verpakking!

Hotelschool The Hague PS

Bonbon doosje op maat gemaakt voor Hotelschool The Hague