Chocolagendijk: onze partner in choco-communicatie

Chokoe stelt graag aan jullie voor: Chocolagendijk. Chocolagendijk is een van de trouwe partners van Chokoe en is producent van een grote variëteit aan chocoladeproducten. Lees er hier meer over!

Gevestigd in een nieuw pand in Oud Gastel, produceert Chocolagendijk op industriële wijze maar met een ambachtelijke inslag chocoladeproducten. Dit doet het bedrijf voor grote klanten als Albert Heijn, Aldi en Jamin. Chocolagendijk is producent van onder andere de hot chocolate spoon, waarmee in een handomdraai heerlijke chocolademelk kan worden gemaakt.

Out-of-the-box denken

Door de ambachtelijke inslag kan Chocolagendijk snel inspringen op de wensen van Chokoe: vaak gaat dit over op maat gemaakte producten. Chocolagendijk is ook vaak betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten binnen het assortiment van Chokoe.

Een ideale combinatie

De onderscheidenheid van de chocolade van Chocolagendijk en de gepersonaliseerde verpakkingen van Chokoe vormen een ideale combinatie. Deze combinatie biedt onze klanten veel mogelijkheden!

Contact met Chokoe

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Het team van Chokoe staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al jouw vragen. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

1

Koffiechocolade van Chocolagendijk met wikkel van Chokoe.nl