Meer dan 25 Chokoe-producten    •    Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk

De specials van Chokoe

Verras jouw gasten en zakenrelaties met een bijzonder presentje en trakteer hen op de unieke chocoladespecials van Chokoe. Chokoe levert heerlijke Belgische chocolade met een bijzondere vorm of in een gepersonaliseerde verpakking. Zo kunnen wij chocolade leveren in de vorm van een smartphone, Kerstboom, vrachtwaren of artikel van jouw keuze, maar wij kunnen de verpakking ook voorzien van een wikkel met jouw logo, naam of persoonlijke boodschap. Onze specials vallen ongetwijfeld in de smaak!

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Ook voor heel unieke verhalen of boodschappen

Alle Chokoe-producten zijn naar eigen inzicht te personaliseren. Kijk bij de aanleverspecificaties waar jouw logo, foto of tekst aan moet voldoen. Maar voor wie het niet gek genoeg kan, een heel creatief idee heeft of echt boven de massa wil uitstijgen, biedt Chokoe de ontwerpservice. Dan maken wij samen de verpakking van jouw chocoladedromen! Bijvoorbeeld door er geluid en licht aan toe te voegen óf wij maken jouw boodschap zelfs virtueel. Heb jij zo’n te gek choco-idee of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chokoe houdt rekening met de wereld om ons heen

stap 2: kies een verpakking

Chocoladeproducten > Specials

Unieke verpakkingen

Heb je een leuk concept in je hoofd? Of een speciale gelegenheid in het vooruitzicht waar je een uniek geschenkje voor zoekt? Chokoe helpt je graag verder. Wij bedenken en maken concepten op maat.
Hou je niet van chocolade? Geen probleem, wij verpakken alles wat je bedenkt.

Seizoensproducten

Kerstboom

Heerlijke en eerlijke seizoensgebonden producten voor Kerstmis. Simpelweg supergeschenken om te geven en om van te genieten.
Ook bij deze producten is de verpakking naar eigen wens te personaliseren.

Gepersonaliseerde verpakkingen

Een letter in een doosje met je eigen naam erop? Hoe tof zou dat zijn? Chokoe maakt het mogelijk. Verras je relaties, werknemers, familie of vrienden met een persoonlijke letter in hun schoen.

Meer dan 25 Chokoe-producten     •    Ook bij lage aantallen    •    Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk