Chocoladegeschenk zorgt voor blije gezichten beursbezoekers

RPS geeft beursbezoekers Luxe Wishcard cadeau

Hoe verras je beursbezoekers met een bijzonder presentje? Precies, met Chokoe! Advies- en ingenieursbureau RPS ontwikkelde met Chokoe een bijzonder chocoladegeschenk: de Luxe Wishcard. Lees hier meer!

Maak kennis met RPS, een advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken. Het bedrijf heeft vestigingen in Breda, Delft, Leerdam, Ouderkerk aan de Amstel en Zwolle, waar ook de eigen laboratoria zijn ondergebracht. Een van de diensten van RPS is arbeidshygiëne: met luchtonderzoek en werkplekmetingen kan RPS bij haar opdrachtgevers eventuele gevaarlijke stoffen herkennen én beheersen.

Ludiek presentje voor symposium

Jan Kegelaer is Operationeel Directeur bij RPS Analyse BV. Hij vertelt: “RPS heeft nauwe banden met de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne en is dan ook hoofdsponsor van het jaarlijkse NVvA-symposium. Afgelopen april was er weer een symposium over luchtmetingen en wij kregen een eigen beursstand waar de aanwezige gasten kennis konden maken met RPS. Wij wilden de beursbezoekers wat meegeven, maar het moest niet een standaard USB-stick of zaklamp zijn. Wij zochten een ludiek  onderscheidend presentje.”

Gelukkig van chocolade

Jan kwam in contact met Johan Laros van Drukkerij Altorffer en Chokoe. “Wij gingen met Johan rond de tafel en bespraken de mogelijkheden voor het beurspresentje. Al snel kregen wij het over de chocoladegeschenken van Chokoe. Chocolade doet het namelijk altijd goed: vrouwen én mannen worden er gelukkig van. Om de chocolade moest natuurlijk ook een verpakking komen. Wij kozen daarom voor de Luxe Wishcard, waarbij de verpakking werd voorzien van een serieuze boodschap met een knipoog. Zo staat op onze Wishcard een barometer afgebeeld met de tekst ‘Maakt u zich ook druk om luchtkwaliteit?’. Wie lieten 300 Luxe Wishcards drukken en in iedere kaart zat een heerlijke reep melkchocolade.”
Gemakkelijk een gesprek aanknopen
Op de beurs deelden de medewerkers van RPS de Luxe Wishcards gretig uit. “De ontvangers waren erg blij met het presentje: de chocolade zorgde voor een glimlach op het gezicht. Wij konden zo gemakkelijk een gesprek aanknopen en dieper ingaan op de diensten die wij aanbieden.” Hierdoor was de Wishcard een succes en RPS wil vaker gebruikmaken van chocoladegeschenken van Chokoe. “Onlangs hebben wij op een andere vakbeurs gestaan, en ook daar hebben wij de Luxe Wishcards weggegeven. Wij zijn erg tevreden over Altorffer en Chokoe: de medewerkers denken met je mee, zijn prettig om mee samen te werken en ze doen wat ze beloven!”
Stel jouw chocoladegeschenk samen

Wil jij net als RPS gebruikmaken van onze bijzondere chocoladeproducten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden en geven je indien gewenst een indicatie van de kosten. Vervolgens stellen wij samen met jou een persoonlijk chocoladegeschenk samen. Dat valt in de smaak!

 

RPS002

RPS001

RPS003