Helemaal niet moooeeeeilijk:

1. kies een chocoladeproduct

2. kies een verpakking

3. personaliseren

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Ook voor heel unieke verhalen of boodschappen

Alle Chokoe-producten zijn naar eigen inzicht te personaliseren. Kijk bij de aanleverspecificaties waar jouw logo, foto of tekst aan moet voldoen. Maar voor wie het niet gek genoeg kan, een heel creatief idee heeft of echt boven de massa wil uitstijgen, biedt Chokoe de ontwerpservice. Dan maken wij samen de verpakking van jouw chocoladedromen! Bijvoorbeeld door er geluid en licht aan toe te voegen óf wij maken jouw boodschap zelfs virtueel. Heb jij zo’n te gek choco-idee of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een gepersonaliseerde chocolade wikkel

Chocoladespecials > Chocolade wikkel

De chocolade wikkel met jouw bedrijfsnaam, logo of persoonlijke boodschap is bijna net zo belangrijk als die heerlijke inhoud. Bij Chokoe kunnen we de chocoladeverpakking daarom volledig personaliseren. En mocht je liever een ander product verpakken, kunnen wij de wikkel aanpassen. Lees hier meer over onze chocoladewikkels.

Op het moment dat je een chocolade wikkel door Chokoe laat maken, kun je er vanuit gaan dat deze volledig duurzaam wordt gewonnen en geproduceerd. Wij voldoen namelijk aan de FSC- en ISO 9001:2008-normen, wat inhoudt dat onze wikkels met oog voor de ecologische, sociale én economische aspecten van bosbeheer worden gemaakt. En ook de chocolade zelf wordt duurzaam verbouwd en verkregen, geheel volgens UTZ-certificering. Wil je weten hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? Kom een keertje kijken in onze fabriek!

Persoonlijke chocoladeverpakking

Een duurzame verpakking en dito inhoud is natuurlijk mooi meegenomen, maar wat er op die wikkel staat is misschien nog wel belangrijker. Wij kunnen jullie (bedrijfs)naam, logo of persoonlijke boodschap op de verpakking drukken, maar ook een creatiever ontwerp gaan wij niet uit de weg. Zo heb jij persoonlijke chocolaatjes op kantoor, mooie chocoladerepen voor klanten en relaties of juist uniek ontworpen chocoladeproducten voor evenementen, jubilea of als eindejaarsgeschenk. Wat de boodschap ook is, zeg het met chocolade!

Chocolade wikkel van Chokoe

Bij Chokoe kun je het ontwerp van je chocolade wikkel zelf bepalen. Je kunt daarbij het ontwerp zelf kiezen en volledig laten personaliseren. Wij zorgen daarna voor de vulling en het eindresultaat zodat jij het ultieme chocoladegeschenk kunt geven als relatiegeschenk. Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een idee laten uitwerken? Neem dan contact met onze adviseurs Lynn en Johan op! Zij helpen je graag om de ideale chocolade wikkel te ontwerpen.

Chokoe houdt rekening met de wereld om ons heen