Meer dan 25 Chokoe-producten        Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk

De chocoladeproducten van Chokoe

Wil jij jouw gasten of zakenrelaties verrassen met een leuke attentie, kies voor de gepersonaliseerde chocoladeproducten van Chokoe. Van chocoladerepen, chocoladeberichten en chocoladegeschenken tot Bombóns en koffiechocolaatjes: in ons assortiment vind je meer dan 25 chocoladeproducten. Deze producten zijn gemaakt van heerlijke Belgische melkchocolade en kunnen worden voorzien van een verpakking van jouw keuze. Laat de wikkel bedrukken met jouw logo of voeg een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toe.

Ook voor heel unieke verhalen of boodschappen

Alle Chokoe-producten zijn naar eigen inzicht te personaliseren. Kijk bij de aanleverspecificaties waar jouw logo, foto of tekst aan moet voldoen. Maar voor wie het niet gek genoeg kan, een heel creatief idee heeft of echt boven de massa wil uitstijgen, biedt Chokoe de ontwerpservice. Dan maken wij samen de verpakking van jouw chocoladedromen! Bijvoorbeeld door er geluid en licht aan toe te voegen óf wij maken jouw boodschap zelfs virtueel. Heb jij zo’n te gek choco-idee of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Chokoe houdt rekening met de wereld om ons heen

stap 1: kies een chocoladeproduct

Chocoladeproducten

ChoKoe_Product_categorie_koffiechocolaatjes

chokoe_product_populair

Koffiechocolaatjes

vrolijken ieder kantoor op

Koffiechocolaatjes zijn chocoladetabletjes van Belgische melkchocolade in een gepersonaliseerde wikkel. Leuk om jouw logo, foto of reclameboodschap op te drukken. Met een minimale afname van 50 stuks zijn deze chocolaatjes populair op ieder kantoor.

Bombón

nieuw bij Chokoe

Bombón is het Portugese woord voor bonbon en tevens de nieuwste telg uit de Chokoe-familie. Een persoonlijk doosje met sleeve, gevuld met een heerlijke luxe bonbon. De sleeve is zelfs per stuk te personaliseren, dus je kunt ieder doosje een unieke boodschap meegeven!

Meer dan 25 Chokoe-producten     •    Ook bij lage aantallen    •    Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk