Helemaal niet moooeeeeilijk:

1. kies een chocoladeproduct

2. kies een verpakking

3. personaliseren

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Ook voor heel unieke verhalen of boodschappen

Alle Chokoe-producten zijn naar eigen inzicht te personaliseren. Kijk bij de aanleverspecificaties waar jouw logo, foto of tekst aan moet voldoen. Maar voor wie het niet gek genoeg kan, een heel creatief idee heeft of echt boven de massa wil uitstijgen, biedt Chokoe de ontwerpservice. Dan maken wij samen de verpakking van jouw chocoladedromen! Bijvoorbeeld door er geluid en licht aan toe te voegen óf wij maken jouw boodschap zelfs virtueel. Heb jij zo’n te gek choco-idee of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zeg het met een mooie chocolade verpakking

Chocoladeproducten > Chocolade verpakking

Bij Chokoe zijn we gek op chocolade, maar de verpakking maakt het product zo bijzonder. De chocolade verpakking kunnen we namelijk helemaal naar jouw wens personaliseren, en dat is wel zo leuk voor degene die hem cadeau krijgt. En ook als je niet van chocola houdt, is het mogelijk om andere producten op een leuke manier te verpakken. Lees hier meer over onze chocoladeverpakkingen.

Chokoe laat jouw boodschap altijd op een lekkere manier overkomen, je brengt de gelukwens tenslotte met chocola! En of dat nu voor chocolaatjes op kantoor is, heerlijke chocoladerepen voor je klanten en relaties of uniek ontworpen chocoladeproducten voor jubilea, evenementen of als eindejaarsgeschenk, wij kunnen het maken! Van simpele chocolade wikkel tot kunstig ontworpen chocolade verpakking, niets is ons te gek. Daarbij kan je (bedrijfs)naam, logo of boodschap erop worden geprint. Zo zet je je bedrijf op een bijzondere manier op de kaart!

Duurzame chocoladewikkel

Als je dan iets weggeeft dan wil je dat dit ook een duurzaam product is. Onze chocolade verpakkingen zijn gemaakt volgens FSC- en ISO 9001:2008-normen. Dit houdt in dat het hout voor het papier op duurzame wijze is gewonnen, met oog voor de ecologische, sociale én economische aspecten van bosbeheer. Mocht je willen weten hoe dat er in de praktijk aan toe gaat, ben je van harte welkom in onze fabriek om een kijkje te komen nemen. Daarnaast is de door ons verwerkte chocolade ook duurzaam verbouwd en verkregen, geheel volgens UTZ-certificering.

Chocolade verpakking van Chokoe

Of je nu chocolade doosjes wilt, transparante verpakkingen of mini bonbondoosjes, Chokoe kan het leveren. Al onze chocolade wikkels zijn volledig te ontwerpen en te personaliseren naar jouw wensen zodat je het ultieme chocoladegeschenk in huis haalt. Benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je een idee dat je uitgewerkt wilt zien? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs Lynn en Johan helpen je graag in de zoektocht naar de ideale chocolade verpakking.

Chokoe houdt rekening met de wereld om ons heen