Meer dan 25 Chokoe-producten    •    Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk

Unieke en originele chocoladeverpakkingen

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of heb je speciale verpakkingswensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Chocolade relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Een relatiegeschenk waar je jouw klanten, prospects, samenwerkingspartners en leveranciers mee verrast? Kies niet voor een pet, zonnebril of pen, maar trakteer jouw relaties op een heerlijk chocoladegeschenk van Chokoe. Lees er hier meer informatie over.

Ontwerp een origineel relatiecadeau

Tijdens Kerst, Pasen, Secretaressedag, Dag van de Zorg of de start van de zomervakantie laten veel bedrijven een relatiegeschenk ontwikkelen. Dit geschenk wordt weggegeven tijdens klantbezoeken, beurzen en evenementen, bijvoorbeeld ter promotie of om de waardering voor de ontvanger uit te spreken. Veelgebruikte relatiegeschenken zijn petten, zonnebrillen, paraplu’s, pennen en USB-sticks. Wil je wat anders weggeven? Kies voor de chocolade relatiegeschenken van Chokoe! De verpakkingen zijn volledig te personaliseren, bijvoorbeeld met persoonlijke boodschap, een grappige kreet of de naam van de ontvanger.

De chocoladeproducten van Chokoe

Chokoe heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande relatiegeschenken van chocolade. Wij beschikken over een assortiment met meer dan 25 unieke producten, zoals de Koffie Chocolaatjes, Bombón, Mini Breekreep, 4-kant, Chokoelaatje en Sound Bite. Deze geschenken zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger én ze zijn ook nog eens zeer smakelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% Belgische chocolade.

Ontwikkel jouw relatiegeschenk van chocolade

De chocoladegeschenken van Chokoe zijn de ideale geschenken voor collega’s, zakenpartners, relaties en bezoekers van jouw beurs of evenement. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs en laat je overtuigen door de mogelijkheden. Liever een verpakking op maat voor jouw product? Geen probleem: wij stellen graag met jou een maatwerkgeschenk samen.