Meer dan 25 Chokoe-producten    •    Snelle levering in Nederland en België    •   Voordelig en veilig bestellen    •   Ook 100% maatwerk mogelijk

Verras je relaties & collega’s

Wij maken het geven van chocolade relatiegeschenken eenvoudig:

1. kies chocoladeproduct

2. selecteer verpakking

3. wij verzorgen de boodschap

Nu het ontwerp geheel GRATIS!

Speciale verpakkingswensen? Ook dat kan. Neem contact met ons op.

0165 522 742

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje naar info@switsser.nl

Chocolade relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Iets waar je jouw klanten, prospects, samenwerkingspartners en leveranciers mee verrast? Kies dan eens niet voor een pet, zonnebril of pen, maar trakteer jouw relaties op een heerlijk chocolade relatiegeschenk van Chokoe.

Ontwerp een origineel gepersonaliseerd chocolade relatiegeschenk

Voor Kerst, Pasen, Secretaressedag, Dag van de Zorg of de start van de zomervakantie laten veel bedrijven een relatiegeschenk maken. Dit als leuke weggever tijdens klantbezoeken, beurzen en evenementen, bijvoorbeeld ter promotie of om enthousiasme en waardering aan iemand uit te spreken. Veelgebruikte relatiegeschenken zijn petten, zonnebrillen, paraplu’s, pennen en USB-sticks.

Wil jij wel eens wat anders weggeven? Kies voor de chocolade relatiegeschenken van Chokoe! De verpakkingen zijn volledig te personaliseren, bijvoorbeeld met persoonlijke boodschap, een grappige kreet of de naam van de ontvanger.

De chocoladeproducten van Chokoe

Chokoe heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande gepersonaliseerde relatiegeschenken van chocolade. Wij beschikken over een assortiment met meer dan 25 unieke producten, zoals de Koffie Chocolaatjes, Bombón, Mini Breekreep, 4-kant, Chokoelaatje en Sound Bite. Deze chocolade relatiegeschenken zorgen gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger én ze zijn ook nog eens zeer smakelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% Belgische chocolade.

Ontwikkel jouw relatiegeschenk van chocolade

De chocoladegeschenken van Chokoe zijn de perfect geschikt voor collega’s, zakenpartners, relaties en bezoekers van jouw beurs of evenement. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs en laat je overtuigen door de mogelijkheden. Liever een verpakking op maat voor jouw product? Geen probleem: wij stellen graag met jou een maatwerkgeschenk samen.

Chokoe helpt en bouwt mee aan een mooiere, betere en eerlijkere wereld om ons heen.

Unieke chocolade relatiegeschenken geven is echt eenvoudig:

1. kies chocoladeproduct

2. selecteer verpakking

3. wij verzorgen de boodschap

Bellen of mailen kan natuurlijk ook op: +31165 522 742 of  info@switsser.nl