Chocolade die blijft drijven!

Ben je op zoek naar een ponton? Ontdek de mogelijkheden van EasyFloat ponton systemen! Dit Roosendaalse bedrijf levert al tien jaar lang unieke pontons voor uiteenlopende doeleinden. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum heeft EasyFloat een bijzonder chocoladegeschenk laten ontwerpen.

Maak kennis met EasyFloat ponton systemen uit Roosendaal. Dit Brabantse bedrijf verkoopt en verhuurt pontons van het Zweedse merk EasyFloat. Ingrid Meertens, eigenaar van EasyFloat ponton systemen Nederland, vertelt: “De pontons zijn uniek in zijn soort en beschikken over uitzonderlijke eigenschappen. Zo zijn de pontons licht van gewicht, maar hebben ze een zeer hoog drijfvermogen. Daarnaast zijn ze duurzaam, milieuvriendelijk én onderhoudsvrij.” De pontons zijn beschikbaar in diverse standaardformaten. “De pontons kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden, zodat er ook grotere oppervlakken gemaakt kunnen worden.”

Toepassingen pontons zijn eindeloos
EasyFloat ponton systemen verhuurt en verkoopt de pontons aan klanten in met name Nederland en België. Ingrid: “De pontons worden toegepast voor onder andere watersport, voor festivals en voor recreatieve doeleinden. Daarnaast kunnen de pontons worden ingezet bij bouw-, onderhouds- en schilderwerkzaamheden. Zo kunnen de pontons worden gebruikt als aanlegsteiger voor roeiboten, kano’s en kajaks, als drijvend vlot voor filmopnames en als werkvlot voor onderhoudswerkzaamheden in zwembaden of onderhoud aan bruggen.” Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden – de toepassingen zijn nagenoeg eindeloos.

Chocoladerepen lijken op pontons

Op 1 november 2018 bestaat EasyFloat ponton systemen op de kop af tien jaar. Om klanten en relaties te bedanken voor de fijne samenwerking, wil Ingrid hen trakteren op een bijzonder geschenk. Ingrid: “Vijf jaar geleden had ik al contact met Chokoe. Ik zocht een partij voor een bijzonder relatiegeschenk en kwam in PromZ Magazine een advertentie van Chokoe tegen. Ik was gelijk enthousiast, want de chocoladerepen van Chokoe lijken exact op onze pontons! Toch heb ik het plan destijds in de ijskast gezet. Nu, vijf jaar later, heb ik het plan weer tevoorschijn gehaald.”

1.250 Chocoladegeschenken
Ingrid kwam in contact met Lynn en Johan van Chokoe. Ze bespraken de mogelijkheden en kwamen al snel uit op een chocoladereep met zeven blokken. Vervolgens is het ontwerp van de verpakking gemaakt. Hierbij heeft EasyFloat ponton systemen foto’s aangeleverd van de pontons. Deze foto’s zijn zo bewerkt, zodat ze perfect tot hun recht kwamen op de verpakking van de chocoladereep. Op de verpakking is bovendien een tekst opgenomen met een persoonlijk dankwoord, met aanvullend een algemene versie voor het hoofkantoor in het Zweeds. In totaal zijn er 1.250 chocoladegeschenken gemaakt: deze worden verdeeld over het Roosendaalse bedrijf én het Zweedse EasyFloat hoofkantoor.

Dikke 10 als rapportcijfer
Ingrid: “De samenwerking met Chokoe verliep super! Als rapportcijfer geef ik hen een dikke 10. Lynn en Johan weten waar ze het over hebben en hebben ons kennis laten maken met de mogelijkheden. Ze denken met ons mee, en dat is fijn. Bovendien is het prettig dat de lijnen kort zijn. Als ik hen bel, dan wordt mijn vraag gelijk opgepakt en krijg ik vlot een terugkoppeling. Ik ben reuzebenieuwd hoe onze klanten en relaties zullen reageren op het chocoladegeschenk!”

Easyfloat2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Easyfloat1