Breng jouw boodschap over met chocolade

Valentijn staat om de hoek: dé tijd van het jaar om kaarten te versturen. Wil jij een ludieke actie overbrengen op jouw relaties of potentiële klanten óf wil jij jouw medewerkers bedanken? De luxe wishcard van Chokoe is het ultieme geschenk.

Chokoe laat jou graag kennismaken met onze luxe wishcard. Op deze kaart is voldoende ruimte om jouw boodschap te communiceren. Tevens wordt de ontvanger pas echt verrast door de luxe 125 grams chocoladereep die aan de kaart bevestigd zit. Een luxe en smakelijk cadeau, dus!

Luxe wishcard past door de brievenbus

In het huidige tijdperk gaat vrijwel alles digitaal, zo ook het ontvangen van post. Het is dan ook extra leuk om zo nu en dan eens een echt fysiek brievenbuspakketje te ontvangen. De meeste repen van Chokoe passen allemaal door de brievenbus, zo ook deze luxe wishcard.

Genieten met een persoonlijke boodschap

De kaart zelf is te bedrukken in een geheel eigen opmaak met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Wil jij hulp bij de grafische opmaak, dan schiet het ontwerpteam van Chokoe jou graag te hulp. De enige vraag die dan rest, is: wie wordt de gelukkige ontvanger van deze smakelijke boodschap?

Meer weten?
Wil je meer informatie over de luxe wishcard van Chokoe? Neem contact op met onze adviseurs: zij lichten de mogelijkheden graag aan jou toe. Het team van Chokoe wenst jou alvast een fijne Valentijn!

 

Breekreep Paul Hoevenaars