Wie Bravis … krijgt lekkers

Sinterklaas is het feest waar lekkers wordt uitgedeeld en mensen worden verrast met cadeaus. Ook het Bravis ziekenhuis wilde zijn medewerkers met Sinterklaas verrassen en ontwikkelde met Chokoe een eigen chocoladeletter.

Het Bravis ziekenhuis is op 1 januari 2015 ontstaan uit een fusie tussen het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom. Samen zijn zij verdergegaan als het Bravis ziekenhuis. Het ziekenhuis beschikt over hoofdlocaties in Roosendaal en Bergen op Zoom en poliklinieken in Etten-Leur, Oudenbosch en Steenbergen. Bij het Bravis ziekenhuis werken zo’n 3.500 medewerkers.

Chocoladeletter met gepersonaliseerde verpakking
Elly Hertogh, stafmedewerker Communicatie bij het Bravis ziekenhuis, vertelt: “Wij hadden het idee voor deze speciale letter al een tijdje op de plank liggen. Het was destijds vlak na de bekendmaking van de fusie en de nieuwe naam geopperd door Johan Laros van Drukkerij Altorffer: een voorstel voor een Sinterklaasletter met opdruk ‘Wie Bravis … krijgt lekkers’. In 2016 hebben wij dit idee uitgewerkt.”
Presentje met knipoog
Chokoe, onderdeel van Drukkerij Altorffer, ging in gesprek met de communicatiemedewerkers van het Bravis ziekenhuis. “Wij wilden de verpakking ons eigen Bravis-jasje geven én de verbinding leggen met onze vier kernwaarden deskundig, lef, vrij en verbindend. Dat is gelukt. Op 5 december ontvingen al onze medewerkers de chocoladeletter met daarop de tekst ‘Wie Bravis … krijgt lekkers. En wie deskundig is, lef heeft, zich vrij voelt en verbindend werkt, ook!’ Het was een presentje met een knipoog en een boodschap, te leuk om te laten liggen”, aldus Elly.

Meer informatie

Wil jij ook een chocoladegeschenk laten ontwikkelen? Neem contact op met de adviseurs van Chokoe en geef jouw ideeën aan ons door. Wij denken met jou mee en zorgen voor een passend geschenk en een gepersonaliseerde verpakking.

Bravis Chokoe chocoladeletter

Gepersonaliseerde chocoladeletter voor Bravis