Een ‘bite’ met geluid: de Soundbite

Op het gebied van innovatie staat Chokoe niet stil. Zo proberen wij steeds vernieuwende ontwikkelingen toe te passen in onze verpakkingen. De Soundbite is hier een mooi voorbeeld van. Lees meer.

Een verpakking met geluid, gevuld met heerlijke chocolaatjes: dát is de Soundbite. Met extra veel communicatieruimte en communicatiemogelijkheden kun jij jouw boodschap hiermee perfect overbrengen. En wist je dat de Soundbite ook verkrijgbaar is met een lichtunit? Laat bijvoorbeeld een bijzondere tekst oplichten en spreek zelf een persoonlijke boodschap in. Zo is ieder cadeautje uniek aan de ontvanger.

Persoonlijk op maat gemaakt
Iedere Soundbite is op verschillende manieren te personaliseren. Zo wordt de opmaak geheel op maat gemaakt naar jouw wensen of lever je zelf de bestanden aan. Kies ervoor om tekst op te laten lichten en zelf je boodschap in te spreken, of laat dit door Chokoe verzorgen. Geen vraag is ons te gek.

Meer informatie 

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Chokoe-specialisten. Wij staan graag klaar voor al jouw vragen en wensen. Uiteraard kunnen wij jou ook voorzien van een offerte op maat.

 

SoundBite

SoundBite