300 Vrachtwagens vol chocoladewikkels

“De samenwerking met Chokoe verliep super! In vier weken tijd hebben wij 300 vrachtwagendoosjes met chocoladewikkels ontwikkeld”, vertelt Marret Kwinten-Sengers van Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. De chocoladegeschenken worden ter ere van het 50-jarige bestaan weggegeven aan klanten en relaties.

Marret Kwinten-Sengers is mede-eigenaar van Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. uit Bergeijk. Samen met haar man Nico staat ze aan het roer van het transportbedrijf. Marret: “Wij hebben diverse trekkers en opleggers in ons wagenpark en we rijden voor met name staalbedrijven, constructiebedrijven, bouwbedrijven en aannemers in Nederland en België. Daarnaast kunnen wij diepladertransport en uitzonderlijk vervoer verzorgen.” Naast Nico en Marret werken er drie chauffeurs.

Ingetogen jubileum

Nico Kwinten Jr. is een familiebedrijf. “In 2001 hebben wij het bedrijf overgenomen van mijn schoonouders, Nico en Netty. Zij hebben het bedrijf maar liefst vijftig jaar geleden opgericht, in mei 1969”, zo vertelt Marret. “Vorig jaar zijn mijn schoonouders overleden, dus het is heel spijtig dat zij het jubileum niet mee kunnen maken. Dat zorgt voor een zwart randje om deze bijzondere mijlpaal. Om toch aandacht aan het jubileum te schenken, vieren we het ingetogen met een presentje voor onze klanten en relaties.”

Doosje in de vorm van een vrachtwagen

Afgelopen januari ging Marret op zoek naar een passend geschenkje. Ze zocht via Google en kwam al snel uit bij de chocoladegeschenken van Chokoe. “Op de website van Chokoe zag ik voorbeelden van eerder ontwikkelde geschenken, zoals de vrachtwagendoosjes. Zoiets wilde ik ook!” Ze nam contact op met Lynn van Chokoe en in no-time kwam het ontwerp tot stand. Het resultaat? Een doosje in de vorm van een vrachtwagen. “Het vrachtwagendoosje is een replica van onze oranje vrachtwagens. Op de vrachtwagen staat een lauwerkrans met daarin het getal ’50’. Onder de krans staat ‘1969-2019’. Het doosje is gevuld met 21 melkchocolaatjes met drie verschillende wikkels.”

300 Vrachtwagendoosjes

De order voor 300 vrachtwagendoosjes werd geplaatst en begin februari zijn de doosjes geleverd bij het transportbedrijf – ruim op tijd voor de jubileummaand. Marret, Nico en de chauffeurs delen de chocoladegeschenken vervolgens uit aan klanten en relaties. De eerste doosjes hebben al vooraf gretig aftrek gevonden, want de chocoladewikkels vallen ook in de smaak bij Marret en haar collega’s. Zij hebben de chocolade alvast ‘voorgeproefd’. Marret: “De chocolade smaakt niet alleen heerlijk: de vrachtwagendoosjes zijn precies zo geworden zoals we gehoopt hadden! Ze zien er hartstikke mooi uit. Bovendien verliep de samenwerking met Chokoe super. Accuraat en supersnel! Zonder twijfel zou ik Chokoe aan anderen aanbevelen.”

Vraag een kennismakingsgesprek aan!
Wil je net als Int. Transportbedrijf Nico Kwinten Jr. een chocoladegeschenk ontwikkelen? Of je nu kiest voor een product uit ons assortiment óf je wil een geschenk op maat samenstellen: onze adviseurs Lynn en Johan denken graag met je mee! Neem contact met ons op en tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek achterhalen we jouw wensen!